Tweet This
Back to All Events

Tropical Tuesday - MATOMA Slottsfjell Kickoff - Foynhagen

For tredje(!) året på rad kommer selveste MATOMA tilbake til Foynhagen. Som han sier selv, han elsker han stemningen og atmosfæren i Foynhagen!

Med millioner av streams og utsolgte konserter verden over, har det vært vanskelig å ikke legge merke til Matoma de siste årene. Med sin danseorienterte tropical house, har DJ og produsent Tom Lagergren i løpet av kort tid blitt en av de største eksportvarene innen norsk musikk.

Matoma har et helt spesielt forhold til Tønsberg, og har spilt i Foynhagen to ganger tidligere, og nå er han tilbake og spiller ikke bare én, men to ganger i Tønsberg. I samarbeid med Slottsfjellfestivalen spiller Matoma på Tropical Tuesday i Foynhagen 11.juli, på torsdag spiller han på selveste Kongescenen under Slottsfjellfestivalen!