Tweet This
Back to All Events

Horten AfterSail - Sykehusbrygga, Karljohansvern, Horten


Det store båttreffet på indrehavn i Horten.  Færderen har flyttet, men den store folkefesten fortsetter. I ånden av tidligere års arrangement i Horten, fornyes festen med ønske om at alle typer fritidsbåter kan komme til bryggene i Horten. Vi tilbyr variert underholdning for alle aldre og så klart den gode stemningen som det alltid har vært under AfterSail festen. Det blir flere serveringssteder med god variert mat og godt drikke på begge sider av broen. Det blir lagt ut 260 meter (Horten Kommune) med brygger. Det gir plass til mange båter. Kjøp billett på forhånd! Bedre pris og mindre kø!  Program Fredag 9. Juni På Roklubben: Kl. 19:00 og 20:30 Sjømannskoret med Shanty-viser GRATIS INNGANG   Sjømannskoret med Shanty-viser Bryggedans utover kvelden Lørdag 10 Juni 11:00 16:00Redningsskøyta Elias Kjører turer med barna (Redning selskapet) Musikk: Fra kl. 17:00 (tider kommer senere) Finn Kalvik Ine Hoem TBA Cirkus Dos Mosquitos På Roklubben: 21:00 - 01:00RAM Finn Kalvik Ingen vei hjem og Hubbles teleskop er navnene på Finn Kalviks nye låter anno 2017 og vi håper dette resulterer i et nytt album før konserten i Horten. Vi gleder oss til å høre denne kjente kjære artisten. Sommeren 2009 feiret Finn Kalvik 40 år som plateartist. 12.april 2010 slippes hans 19. album, «Neste stasjon Grorud», som er et samarbeid med forfatter Erik Fosnes Hansen. Finn Kalvik kom tilbake for fullt med suksessalbumet «Imellom to evigheter» høsten 2000 – den gang hans første album på fem år. Med over 20.000 solgte album befestet Finn Kalviks stilling som Norgesrikstrubadur. Med singelen «Trøstevise» som han sang i duett med svenske Cajsa Stina Åkerström fikk han også en radiohit i Sverige. Siden 2000 har Finn Kalvik solgt over 120.000 av sine nye utgivelser i Norge. Ine Hoem Ine Hoems stemme treffer deg rett i hjertet. Hennesvokalsterke sound henter elementer fra både moderne elektronisk popmusikk og jazz-universet. Det kritikerroste albumet “Angerville”, med singelen “This Year”, ble sluppet vinteren 2015, og fikk mye radiotid. Låten er også plukket opp og brukt i den amerikanske TV-serien “Degrassi”. Det siste året har hun tilbragt i studio på Gotland, Sverigesammen med produsenten Tobias Fröberg (Ane Brun, Loreen, Anna Bergendahl) ogmusikerne Lars Skoglund (Lykke Li) og Robert Elovsson (Robyn). Resultatet avarbeidet har blitt albumet “Moonbird” som slapp ut 10. februar 2017.

Deres smarte blanding av indie og kommersiell pop har gått rett til hjertet på lytterne. Deres første sang, «Common Sense», ble oppført av norske radiostasjoner nesten før bandet fikk sitt øvingsrom, og albumet «Magazine», som ble utgitt tidlig på høsten 2017, fikk en godmottakelse av internasjonale medier. I USA plukket radiostasjonen «Noisey» opp singelen med en gang.  Kom og opplev Hajks konsekvente popmusikk! Preben Sælid Andersen, Sigrid Aase, Knut Olav Sandvik, Johan Nord, Einar Næss Haugseth Cirkus Dos Mosquitos Et av Norges råeste Partyband Etter snart 20 år på veien for deg, har vi etablert oss i toppsjiktet når det gjelder å lage Party. Tom Bogstad, Sirkusdirektør, 12str akk. gitar og vokal. Thomas Fritsø, Bass, Vokal og trainee innen skilsmisse jus. Bernt Roar Baade, Vi har to trommeslagere. Baade Bernt og Roar. Signe Asgaard, Souldiva og Intimsangerinne. Knut Ingolf Brenna, Gitarvirituos og AKAN-ansvarlig Karl Arne Sjøhaug, Tangentenes Petter Solberg Det Norske Sjømannskor Sjømannskoret ble startet  i 1959, og er enestående i sin art i verden med formål å representere sjømannsstanden generelt og ivareta sjøens sanger i videre betydning. Gjennom "Vi går ombord" programmene med Erik Bye i Radio og på TV på 1950-60 tallet, "Skomvær-aksjoner", "Neptuniader" og en lang rekke "strandhugg" rundt omkring i landet, ble Sjømannskoret kjent og kjært blant det store publikum. Selv om Erik Bye nå er borte er det full aktivitet i koret. Koret er, som navnet tilsier, et mannskor og har ca. 50 medlemmer.  RAM Roklubbens faste husband er på plass med sine coverlåter.