Tweet This
Back to All Events

Færderseilasen - Tønsberg Brygge


Fredag 9. juni 2017 går startskuddet for nok en Færderseilas, en seilas som har vært gjennomført 70 ganger, en seilas hvor hvert år har sitt særpreg og skiller seg fra de forrige. Enten i form av vær og vind, løpet, deltagere eller start- og ankomststed. 2017 blir ikke annerledes, det blir et år som skiller seg ut, og denne gangen gjør vi det skikkelig. Med Østlandets maritime hovedstad, Tønsberg som ny målgang ligger alt til rette for et nytt og fantastisk arrangement, og det er med glede vi ser hvordan hele Tønsberg by, dets næringsliv og innbyggere engasjerer seg i Færderseilasen. Her blir det utvilsomt tilrettelagt for festens midtpunkt, seilerne!

Det praktiske og det sosiale tilbudet vil være noe helt nytt og annerledes, mens selve seilasen fra Oslo vil i stor grad beholde sin kjente form. At Færderseilasen skal være for alle tar vi svært alvorlig. Sportslig spiller det ingen rolle om du er profesjonell seiler eller nybegynner. Det er både plass og utfordringer for alle. Med nytt løp skal nye rekorder settes.

Uansett om ønsket er en festivalhelg full av konserter, henge med seilvenner eller om det er en stille og rolig familiehelg skal du kunne finne deg til rette i Tønsberg. Felles for alle, er at seilerne alltid vil være i fokus. Med servering av nattmat, gratis innganger på konserter, egen «sailors Lounge», felles seilmiddag og egne barneaktiviter er vi sikre på at dette blir en fantastisk helg for alle som velger å seile den 7. Færderseilasen.

Velkommen til årets Færderseilas!