Tweet This
Back to All Events

Færderfestivalen 2017 - Tønsberg Sentrum


Færderseilasen starter en ny tradisjon når det 70 år gamle seilaset legger til kai i Tønsberg helgen 9.-11. Juni 2017. Det vil bli folkefest, utstillinger og konsert på brygga lørdag. Med det ønsker vi seilere, lokalbefolkning, tilreisende og turister velkommen til Færderfestivalen. Det vil bli en stor scene på brygga og disse artistene er klare Lørdag 10 juni: - Bo Kaspers Orkester - Julie Bergan - Eva Weel Skram - Nico&Vinz Flere artister og aktiviteter kommer hvis du følger eventet på facebook. Vi har laget et Introduksjons tilbud og selger billetter til lørdagens festival for kun 420+avg! Billettene selges påwww.færderfestivalen.no. Førstemann til mølla! Aldersgrense på lørdagens konsert er 18 år. Færderseilasen som starter fra Aker Brygge i Oslo er verdens største regatta i sitt slag og har på det meste vært gjennomført med 1000 båter og ca. 5000 deltagere. Når båtene kommer til land inviterer vi til folkefest for seilerne, lokalbefolkning, turister og tilreisende. Færderfestival skal benytte anledningen til å lage en folkefest som er tilgjengelig for folk flest i Tønsberg-regionen. Byen skal pyntes og det vil bli et variert festivalprogram med konserter med kjente artister, matmarked, innslag fra lokale foreninger og organisasjoner, og gratisaktiviteter for barn og familie. Båtene som ligger tett i tett langs den flotte havna i Tønsberg gir gode rammer for å lage en spektakulær helg knyttet opp mot byens identitet og historie. Folkefesten skal ha rammer som gjør den tilgjengelig for folk flest, og vi som står bak festivalen ønsker Velkommen Om Bord på Tønsberg Brygge 9-11. juni 2017

Earlier Event: June 9
FÆRDERFESTIVALEN - TØNSBERG
Later Event: June 9
Fredagskafé - Larvik