Tweet This
Back to All Events

Hvalsommer 13 - Fon teltet - Sandefjord


Hva er Hvalsommer? Hvalsommer er en revy som går inn i sin 13.sesong som et av Sandefjords sommerlige kulturarrangementer. Fon-teltet ligger plassert nederst i Badeparken og er Hvalsommers spillearena. Hvalsommer skal med sitt lokale og nasjonale skråblikk, syngende servitører og allsang få frem latteren og allsanggleden nok en sommer. Med kapasitet på 450 sitteplasser ved bord, er det duket for en fantastisk sommerkveld. I løpet av de siste 12 årene har Hvalsommerforestillingene trukket nesten 80.000 glade sommergjester Ensemblet: Heljar Berge, Dorina Eldøy-Iversen, Mari Dodd Kjølstad, Petter Vermeli, Andre´ Klausen Regidoktor: Øyvind Angeltveit Koreografi:Anette Hoff Larsen Musikalsk ansvarlig: Lars Støvland Revybandet: Kapellmester: Jonas Lima Bassist: Odd Harry Svendsen Pianist: Haavard Flaaten Gitarist: Torkild Myrhe Syngende servitører: Ingrid Aspaas Kathrine Hallenstvedt Lid Amanda K'Odingo Kveldens program: 17.30: Fon-teltet åpner 19.00–21.00: Revyshow inkl.pause 21.30–23.00: Allsang med syngende servitører 23.00–02.00: Hula baren holder åpent etter forestilling med live musikk – trubadur. Hula baren kan reserveres til privat ”nachspiel” etter forestilling. Minimum 40 plasser, maks 80. Væravhengig. Koster ingenting å reservere plasser i hula baren. Spilletider: Vi tilbyr lukkede førpremierer forbeholdt næringslivet! Førpremierer Torsdag 8. juni Fredag 9. juni Torsdag15. juni Fredag 16. juni Lørdag 17. juni - UTSOLGT! Premiere: Lørdag 24. juni Ordinære forestillinger: Fredag 30.juni Lørdag1. juli Fredag 7.juli lørdag 8.juli Fredag 14. juli lørdag 12. juli Fredag 23. juli Lørdag 24. juli Fredag 28.juli Lørdag 29. juli Billettpriser: Førpremiererer: Kr. 285,- + bill.avg Ordinære forestillinger: Kr. 395,- + bill.avg Kjøp av en hel forestilling, alle 450 plassene: Mandag – torsdag: Kr.100.000,- Fredag – Lørdag: Kr.128 250,- Prisene for kjøp av en hel forestilling er inkl. billettavgift.

Earlier Event: June 8
Middag på Gloppesenteret - Larvik
Later Event: June 8
Stavern AA Gruppe - Larvik