Tweet This
Back to All Events

To rustne herrer 22.juni - Foynhagen

Rydd veien for vise-, country- og rock`n roll-orkesteret Ole Paus og Jonas Fjeld. Der står de to, to utrente, unnselige eldre ungdommer, ufikse i klesveien og med hjelpeløse frisyrer, der står de som Kikki Sørums skrekk og homsepatruljens yndlingsmareritt. Der står de, med beina godt plantet i virkeligheten og fyller tilværelsen med vakker musikk og skinnende humor. De to utfyller hverandre på en helt merkverdig måte, omtrent som et lykkelig, seiglivet ektepar. Paus får latteren i taket med sine betraktninger og fortelinger, for ham er alt hellig, men ingenting alvorlig. Fjeld bærer drømmene i hus med sin vakre sang og et og et gitarspill som ligger i verdensklassen. En kveld i selskap med Paus og Fjeld betyr nærhet, gode tekster, lekkert gitarspill og sanger og historier som understreker at du ikke trenger å være høyrøstet eller bråkjekk for å bli hørt, sett eller elsket.

Kom og hør disse to legendene i Foynhagen 22 og 24.juni