Tweet This
Back to All Events

Konsert med Henrik og Emma Noor - Papirhuset teater, Tønsberg

Henrik og Emma Noor inviterer til barne- og ungdomskonsert med humor, energi og sang på høyt musikalsk nivå. Henrik og Emma Noor deltok begge i MGPjr 2015 og har holdt en rekke konserter over hele landet. MGPjr ble for begge et springbrett til videre sangkarriere og de står nå støtt på egne ben. De beskrives av tidligere arrangører som ungdom med stort scenisk talent med sterk og ekte formidlingsevne. De engasjerer publikum og utviser en profesjonalitet på nivå med voksne artister.  Emma Noor fra Bryne begynte sangkarriæren som 7-åring. Hun har hatt hovedrollen i flere store musikaler, vunnet flere musikkpriser, produsert og utgitt musikkvideo og deltatt på MGPjr sommerturne 2016. Hun har det siste året hatt over 100 sangoppdrag. Henrik fra Bærum startet sin karriere i barne-TV allerede i førskolealder og har siden den gang fått mye sceneerfaring. Han har hatt en større rolle i musikalen Oliver på Oslo Nye teater, spilt en hovedrolle i den populære serien Jenter på NRK Super og var en av artistene under kongeparets 25 årsjubileumskonsert. Konsertprogrammet de nå tilbyr har en varighet på minimum 60 minutter og passer ypperlig som familiearrangement. De byr på varierte innslag fra friske hits, musikaler og signaturlåter fra MGPjr som bindes sammen med små humoristiske dialoger. Artistene opptrer både sammen i duetter og med soloinnslag. Med seg på konserten i Tønsberg har de også jentegruppen Disel som deltok i MGPjr finalen 2014 Etter konsertene stiller artistene opp på ”meet and greet” med signering og fotografering. Billetter kjøpes på www.ticketco.no