Tweet This
Back to All Events

SUPER SQUAD - Bakkenteigen kulturhus

I en verden full av superhelter og superskurker skjer det som absolutt ikke må skje. En superhelt faller for en superskurk, men de vet ikke om hverandres superkrefter og bakgrunn. Hva skjer når de får vite at de egentlig er fra hver sin side? Og hva skjer når resten av heltene og skurkene får vite om dette? Vil det ende i en stor fight, eller vil de finne en måte å løse det på, slik at de kan være sammen? Dette er forestillingen med absolutt alt; kule, morsomme og litt skumle karakterer, spenningen fra begynnelse til slutt og sist, men ikke minst – byr vi på gjesteartist og superstjerne ADELEN! Du vil kjenne igjen superheltene og skurkene fra både film, teater og spill, og vi gleder oss til å ta deg med på en SUPER magisk opplevelse!  Velkommen til La Salle de Danse´ sommerforestilling 2017.