Tweet This
Back to All Events

Tolvsrødmarkedet

Velkommen til Tolvsrødmarkedet 7 mai kl. 11-16 Her vil det bli solgt alt fra nytt brukt retro og antikk. Gratis inngang og parkering Det vil være kiosk og kafe åpen hvor det selges diverse varer som kaffe brus vafler pølser kaker mm.. Dersom du vil komme å selge ett eller annet så er du/dere velkommen til dette. For selgere koster det 300,- pr stand ( 2 parkeringsplasser) Kun av og pålessing med bil til rigging er tillatt. Depositum 200.- MÅ innbetales for booking av stand på forhånd. 100.- betales ved ankomst. Ingen refusjon av depositum om man ikke møter opp. Vips konto eller kontant. Booking på telefon 948 99 296 post@tveberg.no For mere info ring-sms Det blir fort fult så vær rask med booking. 50 stands tilgjengelig. Velkommen til en hyggelig dag på Tolvsrød senteret. Ved avlysning på grunn av ekstremt dårlig vær vil depositum betales tilbake

Earlier Event: May 7
Sportskapellet - Larvik
Later Event: May 7
Midgard historisk senter