Tweet This
Back to All Events

Lørdagsbarn: Fryktens fromasj - Papirhuset Teater

En ellevill forestilling hvor Det Gode – ved kjøkkenhjelpen Fred – kjemper mot Ondskapens Rotter og den slemme kjøkkensjefen Herr Punk. Klarer Fred å hindre Fryktens Fromasj å nå fram til banketten og forgifte Kong Sølve og hele hoffet (inkludert publikum)! Vi får håpe det. For hvis ikke, er dette slutten på Silverdalen og det siste magiske landet i verden. Slapstick, gjøglerier og magi er stikkord når Robsrud & Dean for tredje gang tar oss med til Silverdalens eventyrlige og mytiske verden. Manus/regi/scenografi: Kenneth Dean Skuespiller/dukkemaker/rekvisitt: Geir Robsrud Tekniker/animasjon: Eirik Ingebricson Musikk: Thomas Røtting Sang: Cathrine Langeland Produsert av Scenekunst Østfold i samarbeid med Robsrud og Dean Passer for barn fra 5 år