Tweet This
Back to All Events

Sommernatt ved fjorden klokken 19:00 - Midgard historiske senter

«SOMMERNATT VED FJORDEN» med Borre Vocale på Midgard historisk senter onsdag 31. mai.  Med vakre Borreparken og Oslofjorden som bakteppe vil Borre Vocale onsdag 31.mai Kl. 19 og 21 igjen synge sommeren inn på Midgard historisk senter. Denne  populære korkonserten er for mange blitt et must å få med seg før sommeren kan ”sette seg”.  Kveldens gjestemusikere er Jan Øyvind Moskvil på trekkspill og Andreas Barth på perkusjon. Det blir også et innslag med et par pianoelever fra Kulturskolen, og Borre Vocale stiller med flere solister fra egne rekker. Sokneprest Carl Ove Fæster er konferansier, og Eli Rudland Næss er dirigent for koret. På årets sommerkonsert blir det et lyst og lett program som setter oss i sommerstemning. Bl.a. vil Borre Vocale synge et jazzet arrangement av Sommernatt ved fjorden, viser av Ola Bremnes, og også by på både svingende negro spirituals. I tillegg blir det også litt klassisk program og publikum får synge med i allsang. For koret er sommerkonserten en kjær tradisjon. Her får sangerne vist seg fra en annen side enn ellers i året - da det meste er viet kirkemusikk. Jan Øyvind Moskvil, fra Nykirke og nå bosatt på Kirkebakken, er kjent for sitt eminente spill på trekkspill. Få instrumenter setter sommerstemningen som nettopp dette. Andreas Barth fra Borre –nå bosatt på Eidsfoss, er en svært dyktig og etterspurt slagverker. Vi får høre dem både som solister og som akkompagnatører til korsang og allsang. Midgard historisk senter tar kun 100 publikummere, og derfor blir det to konserter samme kveld. Det vil være en fordel å kjøpe billett på forhånd på Ticketco.no. Det er også mulig å kjøpe med kontanter eller kort på stedet. Pris: Voksne kr. 200 og barn kr. 100. Kaféen er åpen ca tre kvarter før hver av konsertene. Velkommen til sommerkonsert!