Tweet This
Back to All Events

MAKEit: Gøy med Overwatch og Rocket League! - Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Er du glad i Overwatch? Eller kanskje du synes Rocket League er bedre? Uansett, velkommen til en sosial kveld på biblioteket med konkurranser og premier! NB: Du må ha en egen Overwatch-konto. MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillturneringer, cosplay workshop, 3D-modellering og digital art. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket. For 13-25 år. Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!

Earlier Event: May 30
BokSnakk - Larvik bibliotek
Later Event: May 30
Bønnesamling - Stavern, Larvik