Tweet This
Back to All Events

MAKEit: Fanfiction workshop - Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Liker du å dikte videre på allerede eksisterende univers fra litteraturen og populærkulturen? Eller liker du bare å skrive? Vi inviterer til en fanfiction workshop hvor du kan skrive sammen med andre, dele og få inspirasjon til å skrive, og møte andre med samme interesser. Velkommen! MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillturneringer, cosplay workshop, 3D-modellering og digital art. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket. For 13-25 år. Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!