Tweet This
Back to All Events

Larvik Rockfestival 2017


Larvik Rockfestival 2017 smeller til igjen for 5. gang den. 26.-27. mai! Jepp, du leste riktig - denne gangen kjører vi 2 dager, og lokasjon er Larvik Mikrobryggeri. Rock`n Roll 2 dager til ende og hæla i taket! Lineup: Fyttihælvette Suicidal Ninja Monkeys Hard Luck Street HJELP Alle Gode Ting GRIBBENE Diesel Gorilla Dødsdømt Megalighter TBA Det vi bli utstilling/salg av fete rockbilder fra selveste Kirsti Toresdatter Biseth med Biseth's Musikalske Streker, og her er det mye tøft. Besøk siden henne og "like" i vei. Billetter selges på SpeakOn AS og på Larvik Mikrobryggeri Husk kontanter! Festivalpass: 250,- Dagspass: 150,- Det er også mulig å kjøpe billetter via Vipps til tlf. 480 855 90 (Christopher Haugan Lyngedal). Merk betalingen med hvilken dag det gjelder dersom du kjøper dagspass. Billettene må hentes på SpeakOn AS i åpningstida eller i døra på festivalen senest kl. 18.00 den aktuelle dagen. Bespisning: Larvik Mikrobryggeri kjører Rock`n Roll BBQ hele helgen så sulten vil bli slukket. Camping: Vi har ingen festivalcamp, og camping må henvises til campingplasser i området. Det er ikke mulig å campe på området rundt Larvik Mikrobryggeri. Båt: De som trenger ett sted å legge skuta tar kontakt med meg på PM Jan Carroll Henriksen, og så ser vi hva vi kan ordne. Aldersgrense leg. plikt 20 år.

Earlier Event: May 26
Fredagskafé - Larvik