Tweet This
Back to All Events

MAKEit: Gøy med Rocket League og OSU! - Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Vi inviterer til konkurranse i blant annet et av de beste sportsspillene på Playstation 4! Her kan du delta og konkurrere med andre i den bizarre, men gøyale blandingen av fotball og bilspill. Det blir også OSU!-konkurranse, som er et morsomt rytmespill for PC. Velkommen til en sosial spillkveld! MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillturneringer, cosplay workshop, 3D-modellering og digital art. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket. For 13-25 år. Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!