Tweet This
Back to All Events

KLASSISKE PERLER av Bach, Kodály og César Franck. Søndag 21.mai kl. 17.00

Konsert med tre etablerte unge musikere fra OsloTina Margareta Nilssen-piano, Stine Rem Aarønes-fiolin ogMarit Johansen-cello.  Alle tre prisbelønte og aktive musikere.    Konsertserien MusikkMusikk hjemme hos oss   Siri & Bård  Munkholmveien 2.  Vestskogen på Nøtterøy   hjemmeside:  www.musikkmusikk.no        PROGRAM: Johann Seb. Bach, Partita i d-moll for solo cello, BWV 1013 Zoltán Kodály, Duo for fiolin og cello, opus 7 Signe Lund, Romanse for fiolin og klaver César Franck, Sonata in A major, FWV 8 MUSIKERNE: Tina Margareta Nilssen - piano, har utgitt flere CDinnspillinger som har blitt svært godt mottatt av nasjonale og internasjonale anmeldere. De to første med samtlige verker av Mozart og Grieg for to klaver.  CD med utgivelse i 2013 inkluderer verker av Brahms, Saint-Säens, Wolfgang Plagge og Terje Bjørklund. Nilssens konsertvirksomhet inkluderer konserter i Norge, Tyskland, Sveits, Spania, England, USA, Moskva, Italia med mer. Tina har sin mastergrad som klassisk pianist fra Norges Musikkhøgskole i Oslo og har også studert ved NTNU-Institutt for Musikk, Barratt Due Musikkinstitutt og Universität der Künste in Berlin. Hun  har mottatt en rekke stipender og legater, blant annet Jansons Legat og 2-årig arbeidsstipend for yngre nyetablerte kunstnere fra Statens Kunstnerstipend i 2010-2012. Stine Rem Aarønes - fiolin, har siden 2006 vært fast ansatt som fiolinist i Kringkastingsorkesteret. Stine har vært aktiv som kammermusiker i alle år, og har spilt ved flere store festivaler, som for eksempel Schwetzinger Festspiele og Risør Kammermusikkfest. Som solist har hun opptrådt med KORK, Universitetets symfoniorkester og Ålesund symfoniorkester. Bachelor- og Masterstudier har hun fra Norges Musikkhøgskole i Oslo. Marit Johansen - cello, har studert ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, Barratt Dues Musikkinstitutt og Norges Musikkhøgskole i Oslo. Marit har spilt både solo- og kammermusikkonserter i København, Berlin, Oslo, Gøteborg og Paris. Sesongen 2015-2016 hadde Marit orkesterpraksis i Stavanger symfoniorkester og vikar i KORK og Gøteborg symfoniorkester. Marit har spilt på prosjekter med Ensemble Allegria og Oslo Camerata. Hun har mottatt  en flere stipender og legater.