Tweet This
Back to All Events

Prima Vista Social Club - Stallen Galleri og Cafe

Prima Vista Social Clubspiller publikumsvennlig swing, blues, salsa og jump ‘n jive, inspirert av den hardtsvingende musikken på 1940- og 50-tallet, med bl.a. Louis Prima, Louie Jordan, Ray Charles og Brian Seltzer som forbilder. Elegant antrukket, men med energi, show og fanfarer. Bandet består av Oslos kanskje sprekeste blåserrekke, pluss et drevent komp, frontet av entertainer Svein Erik Martinsen. Prima Vista Social Club er: Svein Erik Martinsen - gitar, vokal Jens Fossum - kontrabass Torstein Ellingsen - trommer Erik Eilertsen - trompet Håvard Fossum - tenorsax Kristoffer Kompen – trombone Stedet er Stallen, kl 21:00 (dørene åpnes kl 19:00). Billettpriser: Medlem / Student : 170,- Ikke medlem : 270,- Under 18 : 0,- Velkommen til Horten JazzClub