Tweet This
Back to All Events

Foajekonsert: Larvik Saksofonkvintett - Bølgen Kulturhus

Saxofonkvintetten ser med forventning frem til å forsøke å gjenta suksessen fra tidligere konserter fra Bølgen. Bandets besetning er stort sett uforandret fra tidligere, og vi har også denne gangen med Siw Anne Guttulsrud som vokalist på en del låter. Repertoaret er også stort sett det samme som tidligere. Grunnstammen er kjente og kjære evergreens fra midten av forrige århundre, som assosieres med kjente navn som Duke Ellington, Count Basie, Benny Carter og Quincy Jones etc. Vi baserer oss vesentlig på arrangementer av svenske Sven Olof Waldoff, men har også med originalarrangementer av Benny Carter og Dave Woipe. Vi regner med å se mange kjente ansikter i salen, men håper også at vi kan lokke noen nye entusiaster ut en tidlig lørdag ettermiddag.