Tweet This
Back to All Events

ÅSGÅRDSTRANDDAGENE 2017


Da er vi igang med Åsgårdstrandsdagene 2017.

Fredag 2.juni 2017 slår Unni Wilhelmsen seg sammen med Di Derre i Munch parken.

 

Billetter til konserten er i salg hos Fargerike på Paletten og hos TicketMaster.

 

Vi trenger alltid flere frivillige for å hjelpe til før og under dagene. Åsgårdstrandsdagene har vært arrangert første helgen i juni hvert år i over 25 år.  Vi du være med å lage by fest så ta kontakt med en av oss på «Kontakt oss» siden.


Om Åsgårdstranddagene

 

Stiftelsen Åsgårdstrandsdagene er en ideell/allmennyttig stiftelse som arbeider for Kulturbyen Åsgårdstrand. Den ønsker å profilere byen og omegn under hensyntagen til historie og egenart i samarbeide med lokale foreninger og enkeltpersoner.

Nåværende Dager startet opp i 1989 da 11 foreninger gikk sammen, hver la inn en "inngangsbillett" på kr. 500,- som ble det økonomiske grunnlaget for å starte opp igjen. Foreningen ble senere omdannet til en stiftelse, slik den er i dag. Historisk sett hadde Åsgårdstrand dagene sine allerede rundt 1950-1960 tallet.

Åsgårdstrandsdagene har etter hvert opparbeidet seg et godt navn, det gir prestisje å spille i Munch parken, som er den sentral arena for Dagene sammen med Badeparken. Opp gjennom årene har vi hatt Norges beste artister her til glede for hele byen og distriktet.

Stiftelsen arbeider helt på frivillig basis og ivrige entusiaster står for alt.