Tweet This
Back to All Events

MAKEit: Steampunk Cosplay Del 1 - Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Vil du lære å lage imponerende kostymer eller jobbe med et eget prosjekt? Kanskje du bare vil møte andre som også er interessert i cosplay? Uansett grunn, ønsker vi velkommen til steampunk cosplay workshop! Kurset går over to dager, men kom gjerne på den dagen som passer for deg! På del 1 vil du få hjelp til å lage steampunk-briller, samt en gassmaske i samme stil. Det vil også være mulighet til å lage andre ting. Velkommen! MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillturneringer, cosplay workshop, 3D-modellering og digital art. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket. For 13-25 år. Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!

Earlier Event: May 15
Knøttesang - Nanset Kirke
Later Event: May 16
Bønnesamling - Stavern, Larvik