Tweet This
Back to All Events

Larvik kammerkor 25 år - Nanset Kirke

Larvik kammerkor feirer 25 år med konsert i Nanset kirke søndag 14.mai kl. 18:00. Dirigent Jens Peter Mikkelsen har funnet frem høydepunkter fra et rikholdig repertoar gjennom 25 år. Dette blir en fin konsert med lovsang i dur og moll! Med på orgel og piano er kantor Tone Langmoen Kalbakk, og på fløyte spiller Silje Mikkelsen. Tidligere medlemmer er også invitert til å bli med på noen av sangene. Etter konserten blir det servert kaffe og bursdagskake til alle som kommer! Og gratis adgang, men med mulighet for å gi en gave ved utgangen! Larvik kammerkor ønsker alle hjertelig velkomne til den første av 2 jubileumsarrangementer.

Earlier Event: May 14
Larvik kammerkor 25 år
Later Event: May 15
Barseltreff på Wilhelmsen House