Tweet This
Back to All Events

Åpningsfest Foynhagen - Timbuktu & Damn! - Foynhagen

Vi går inn i vår tredje sesong, og endelig kan vi fortelle at Timbuktu kommer til Foynhagen! Og han stiller ikke alene, men har med seg bandet Damn! som sammen kommer til å levere en fantastisk konsert!

Etter konserten fortsetter vi med en skikkelig åpningsfest inne på The Sense og i Foynhagen.

Timbuktu er en av Skandinavias mest populære artister, og er de siste årene blitt allemannseie også utenfor hiphopmiljøet. Han har etablert seg selv som en viktig politisk rapper som henter musikalsk inspirasjon fra folkemusikk, amerikansk blues og musikk fra Vest-Afrika og Jamaica. Med hits som “Alla vil till himmelen”, “Det löser seg” og “The botten is nådd” er han kjent for å lage fest, men musikken hans har har flere dimensjoner enn som så, noe tildelingen av Nordisk Råds språkpris for 2011 bekreftet.

Timbuktu har gjennom de 15 årene han vært aktiv som plateartist fått til mer enn de fleste. Han har totalt 8 soloalbum, vunnet Grammis og P3 Guld (i Sverige) og konstant turnert i Sverige og Norge. Han er også programleder for radioprogram som P3 Hip Hop, Musikhjälpen och Jasons Spellista.