Tweet This
Back to All Events

Bluesguru Jan Arild Sørnes i Tønsberg! - Gamle Total Scene & Bar

Jan Arild Sørnes er et kjent navn i musikklivet i store deler av Nord- Norge Troms og Finnmark, og med deltakelse I tv 2´s store underholdnings satsing I 2009 “DET STORE KORSLAGET” og som kor medlem I Team JØRN har flere fått opp øynene for denne soulige raspete blues stemmen fra Finnmark. Med erfaring fra noen tidligere utgivelser som ikke har fått den helt store oppmerksomheten ga Jan Arild ut «Twist»og utgivelsen til Jan Arild Sørnes som kom i 2008 fikk gode anmeldelser i mange nordnorske aviser og i tidsskriften BLUES NEWS fikk han 9 av 10 poeng den inneholdt sju låter i rock-, blues- og soullandskapet og fikk høy rotasjon med låta “love and affection” blant annet på Radio Norge. Etter “DET STORE KORSLAGET” gikk han i gang med ny cd innspilling og ga ut en single rett etter tv2´program. Singelen “A little bit of love “ som Jan Arild gjorde en duett med Petra Kvannå fra Bolenge i Sverige (som og hadde vunnet finalen I det “STORE KØRSLAGET”med koret TEAM CANS) ble det og mye spillinger både LIVE og på radio- hele sommeren 2009. Nå er han ute med en ny single “BRAND NEW DAY”skrevet av Earl Bud Lee mannen bak Garth Brooks store hit låt”PEOPLE FROM LOW PLACES” denne er og fra Sørnes nye cd som er under innspilling. Dette er en vårlig-sommerlig, feelgood låt, som setter seg I øret etter første gang du hører den. Denne countryblueslåta får deg I godt humør selv etter en hard og dårlig dag… There´s always a BRAND NEW DAY!