Tweet This
Back to All Events

Vestfoldtreffet 2017 - Sykehusbrygga, Karljohansvern


VESTFOLDTREFFET 2017 Velkommen til Vestfoldtreffet 2017. Årets treff vil arrangeres i helgen 12. – 14. mai. Stedet vil være på Karljohansvern i Horten. Nærmere bestemt i parken mellom Marinemuseet og Lokalhistorisk senter. Fredag 12. mai: Rigging av leiren. Felles grilling og sosialt rundt bålet. Lørdag 13. mai: Felles kjøretur som starter på formiddagen. Informasjon om ruta tar vi på førermøtet rett i forkant av turen. Om kvelden blir det felles grilling og sosialt rundt bålet. Det vil bli loddsalg etter at alle har spist. Norsk Veteranvogn Klubb og KNA vil besøke Marinemuseet og KNM Narvik om ettermiddagen. De vil ankomme med ca. 60 veteranbiler. Etter museumsbesøket vil de nok komme bortom oss for å se på våre kjøretøyer. Søndag 14. mai: Museumsbesøk. Siden vi ligger rett ved siden av både marinemuseet og museumsskipet KNM Narvik vil det være mulighet til å besøke begge.

Det vil være tilgang til vann og toalett. Vi har ikke tilgang til strøm. Ta med gjenstander som du vil donere til premiebordet på lørdag. Ønsker du å selge diverse militær- / kjøretøyrelaterte ting, så går det fint. Hvis du har mye du ønsker å selge slik at en egen stand er mest praktisk vil det koste Kr 400,- Inngangspenger: Kr 150,- pr pers. Loddsalg: Kr 10,- pr lodd. Billetter: Vi vil forhandle fram gunstige billettpriser for både Marinemuseet og KNM Narvik.