Tweet This
Back to All Events

Trio - Big Creek Slim, Peter Nande, Troels Jensen - Thaulows & Gran Bar

Tre generasjoner møtes og spiller rå, ekte førkrigs- og klassisk Chicago-blues. 
Big Creek Slim, vokal/gitar. har en stemme og feeling 'som ingen andre og spiller Lowdown blues inspirert av Muddy Waters, Howlin 'Wolf og J.L Hooker. Hans sang er rå og trollbinder sitt publikum!" Meritter: "Keep my Belly Full" årets beste bluesalbum 2016. 2015 Årets Blues navn". 2013 vinner "Blues Challenge". Han har levd i Louisiana og spilt i utallige stater i USA. Bor pt. i Brasil, men besøker jevnlig Europa. Han har gitt ut 4 album. 
Peter Nande, munnspill/vokal, men spiller også jug, vaskebaljebass, vaskebrett, skjeer, etc. Han har gitt ut og produsert en lang rekke anerkjente bluesalbum. Turnerer jevnlig med Big Creek Slim, Tim Lothar, Blues Jamboree, Mud Morganfield, etc. 
Troels Jensen, vokal/piano/gitar. Han var med på å "etablere" bluesen i Danmark, og er kjent for "The Healers", samt utallige backing/tour jobber, Bo Diddley, Sunnyland Slim, Mempis Slank, Eddie Kirkland, Gatemouth Brown m.fl. 

Dørene åpner kl 19.00, konsertstart 21.00. 
Aldersgrense 18 år. 
Ledsager gratis uten billett, med gyldig ledsagerbevis.