Tweet This
Back to All Events

Stand-Up på Bølgen

En klassisk standupkveld med noen av landets beste og mest spennende komikere. En variert kveld proppfull av punchlines, absurde historier og treffende observasjoner. Genuine komikere med særegne uttrykk, og ikke minst en stor kjærlighet for kunsten de utøver. Ole Andreas Laache Klevan Ole Andreas Laache Klevan er komiker og tekstforfatter og har levert for blant andre P4s Radiofrokost, Nytt på Nytt og Brille. Som motvekt til sin typiske Bærumsfamilie, hvor samtlige familiemedlemmer er jurister, valgte Ole Andreas livet som klovn. For tiden er han å finne, som fast innslag på Teaterkjelleren i Oslo, i det politiske satire showet “ All makt LIVE “. Lars Hansen Lars har holdt på med standup i flere år, og med masse energi og godt humør høster han latter og applaus hos et bredt publikum. Med en stor kunnskapsbank og en unik evne til improvisasjon evner han å lire av seg vittigheter ene og alene basert på publikumsdialog. Når Lars ikke står på scenen, er han å finne i redaksjonen som tekstforfatter hos flere større tv-produksjoner. Kim Michael Hafskjær Oslo-komikeren Kim Michael Hafskjær har fått folk til å le høyt og lenge på scener rundt om kring i landet siden 2011. Han skiller seg ut med sin små- nevrotiske og særegne stil, og er blant andre komikere omtalt som en ung Woody Allen. 24-åringen har mye selvironi og snakker om alt fra rene observasjoner, til historier om kniper han møter på i hverdagen. Kim har også en bakgrunn som skuespiller og fra revy. Anna Kompelien Anna er en energisk og sjarmerende komiker, full av selvironi. Hun vet hva som fenger, og nøler ikke med å utlevere seg selv. Med lekenhet, sprøhet og en stor bøtte sjarm, er hun en sikker publikumsvinner Marius Thorkildsen Marius Thorkildsen er en komiker proppfull av sjarm og energi, med en evne til å holde det gående i et meget høyt tempo. Marius er en uforutsigbar komiker som kun planlegger deler av settene sine, noe som åpner for både mer og mindre vellykede stunts. Alt i alt en uredd komiker, som er verdt å få med seg.