Tweet This
Back to All Events

Big Creek Slim, Troels Jensen & Peter Nande - Thaulows & Gran Bar

BlueNote Sandefjord presenterer - Front Porch Blues en Blues Jamboree! Tre generasjoner av henholdsvis 46 ', 68' og 81 'møtes og får den blå historien levende med rå, ekte og til stede med førkrigs blues og klassisk Chicago-blues fra 50 tallet.

Big Creek Slim - vokal / gitar Big Creek Slim har en stemme og feelin 'som ingen andre og spille Lowdown blues inspirert av Muddy Waters, Howlin 'Wolf og John Lee Hooker. Når du hører ham synge, får du en sjokk..det går rett hjem - er rå og til stede - han trollbinder sitt publikum! I løpet av de siste ti årene har han utviklet sin egen personlige stil som har dype røtter i den svarte blues. Big Creek Slim's album "Keep my Belly Full" ble i 2016 kåret til årets beste danske blues album. I september 2015 fikk han tittelen "Årets danske Blues navn". I 2013 vant han den "Danske Blues Challenge". Utallige turer med gitaren har tatt ham langt og bredt, og han har blant annet levd i Louisiana og reiste rundt og spilt i Mississippi, Arkansas, Alabama og Tennessee. Haner for tiden. bosatt i Brasil, men besøker likevel jevnlig Europa. Han har gitt ut fire album - den siste "Keep My Belly Full" .

Peter Nande - munnspill Nande er kjent som en utadvendt sanger og virtuos munnspiller, men spiller også jug, vaskebaljebass, vaskebrett, skjeer, etc. Nande står bak den populære bluesbandet "BluesJamboree" og har gitt ut og produsert en lang rekke anerkjente bluesalbum. I de senere årene har han jevnlig turnert med Big Creek Slim, Tim Lothar, Blues Jamboree, James Harman, Lazy Lester og Mud Morganfield, etc.

Troels Jensen - vokal / piano / gitar Troels er som god vin, blir bedre og bedre og har rundet 70 år. Han vil ikke bli kalt dansk blues "Grand Old Man" uten grunn - han var med på å "etablere" blues i Danmark i 60-årene, og er kjent for Delta Blues Band, The Healers, samt utallige backing / tour 'jobber med bla. H. P Lange. Link Wray, Bo Diddley, Sunnyland Slim, Mempis Slank, Eddie Kirkland, Gatemouth Brown, Little Brother Montgomery, Brownie Mc'Ghee og mange andre ... De har alle tre fått mange priser og hedersbevisningner, inkludert "Årets danske blues navn" 2003 (Jensen), 2007 (Nande), 2015 (Slim) og til slutt, Årets danske blues album i 2016 med «Hold My Belly Full". (Slim).

Earlier Event: May 12
Operakafé! - IL Passatore
Later Event: May 12
Stand-Up på Bølgen