Tweet This
Back to All Events

70/80 tallsfest med Wannarock! - Gamle Total Scene & Bar

Wannarock er et rockcoverband som spiller mange av de store hitlåtene fra 70 og 80 tallet. Vi er en gjeng godt voksne mennesker som elsker rock, elsker å spille rock og formidle gleden til andre som liker denne musikken. Bandet er hjemmehørende i Holmestrand, men har også et medlem fra Drammen. Vi har en tidsriktig besetning med trommer, bass, to gitarer og vokal. Vårt konsept er litt spesielt siden vi har kvinnelige leadvokalister. Tradisjonelt har denne scenen vært dominert av menn. Vi ønsker å gi alle som har lyst til å oppleve oss en heidundrande 70/80 talls rockefest! Musikken vi spiller kommer fra band som blant annet AC/DC, Guns’n Roses, Led Zeppelin, Mötley Crüe, Whitesnake, Europe, Journey, Deep Purple og Kiss.