Tweet This
Back to All Events

Konge i eget liv- foredrag med Ingvard Wilhelmsen - Bølgen Kulturhus

Konge i eget liv- foredrag med Ingvard Wilhelmsen «Vi står sterkest sammen når vi står sterkt alene». Professor emeritus Ingvard Wilhelmsen er spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i 21 år drevet en liten hypokonderklinikk og skrevet flere bøker, blant annet «Sjef i eget liv» «Kongen befaler» og « Det er ikke mer synd på deg enn andre» Vi står alltid i en relasjon til andre mennesker, enten det er i jobben eller privat. I dette foredraget sier Wilhelmsen blant annet at det er en fordel om hver enkelt tar ansvar for sine egne holdninger og valg, og bruker sin tid og energi på ting som gjør oss godt rustet til å bidra i samfunnet og på veien mot å nå våre mål. Anbefales om du liker: inspirerende foredrag, psykologi, selvutvikling Arrangør: Bølgen Kultushus

Earlier Event: May 10
Sandra Lyng på Messafestivalen
Later Event: May 11
Bruktkjeller'n i Berg arb.kirke