Tweet This
Back to All Events

Faktastisk: Fantastiske flaggermus - Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Faktastisk er en vitenskapsserie for nysgjerrige barn i alderen 7-12 år der vi utforsker spennende og interessante temaer fra en fantastisk og fengslende verden av fakta. Det blir forestillinger, foredrag og workshops - lytt, lær og delta! Jeg veier like lite som et A4-ark, kan bli over 40 år og spiser over 3000 mygg på en natt. Det er rart å være flaggermus. Vil du høre flaggermusbiolog Lene Berge fra Ilene våtmarkssenter fortelle mer om meg? Gratisbilletter kan enten skaffes på Ticketmaster eller i skranken fra mandag 24. april. Da det er mange som ønsker billetter til dette arrangementet oppfordrer vi alle som har hentet gratisbilletter om å bruke billettene, eventuelt returnere dem i skranken hvis en ikke kommer til å benytte seg av dem.

Earlier Event: April 29
Variert fargerik utstilling - Tønsberg
Later Event: April 29
Maria Szacinski - Stokke bibliotek