Tweet This
Back to All Events

Frode Skarsem - BECKS BAR


Frode Skarsem , spiller fra kl 2200. Becks Bar FRODE SKARSEM - en blid og fin fyr fra Harstad. Pianoentertainer Frode Skarsem leverer et kult og fengende repertoar, hvor kontakt med publikum er satt i fokus. Den utadvendte pianisten spiller piano/rhodes/orgel/piano og bass, perkussivt støttet av loops, i tillegg til å synge leadvokal. Skarsem er en svært musikalsk og seriøs entertainer med lang erfaring fra landets små og store scener, som trubadur, band eller duo. Frode Skarsem serverer deg internasjonale og NORSKE låter og hits fra scenen, med energi, kreativitet og høy sjarmfaktor. Her er et artistutvalg: Toto, Billy Joel, Elton John, Pink Floyd, Åge Aleksandersen, Eric Clapton, Marius Müller, Big Bang, U2, Rihanna, Tom Petty, The Police, Doobie Brothers, Chris Rea, Postgirobygget, Steve Miller Band, Springsteen, Bo Kaspers Orkester, Art Company, Sting, Heart, Whitesnake, Supertramp, Stevie Wonder …

Earlier Event: April 28
Det Spirer 2017 - Foynhagen