Tweet This
Back to All Events

Ta meg hjem! - Bølgen Kulturhus


Ta meg hjem! Det er klart for et unikt prosjekt i byens storstue. Ingvar Ambjørnsen inntar rockescenen sammen med folka i Dr. Nielsen. Han leser og forteller sine upubliserte historier fra hjembyen, og bandet kommer med både nye og tidligere låter. - Dette er noen skeive tekster fra Larvik, og som jeg har hatt liggende i skuffen i noen år, fordi jeg ikke helt visste hva jeg skulle bruke dem til. Jeg tenkte de kanskje kunne passe i et samarbeid og da jeg hørte hva Dr. Nilsen dreiv med, mente jeg de kunne passe her, sier byens æresborger, Ingvar Ambjørnsen. «Ta meg hjem» blir en hundre prosent lokal oppsetting i to akter, med nostalgisk og lun historiefortelling for alle med hjerte for byen. Tekst av og med Ingvar Ambjørnsen Dr. Nielsen: Kari Anne Eikenes, Fred Ove Halvorsen, Morten Langvik, Tore Ramberg, Bjørn Jakobsen, Boss Næss og Terje Svendsen Regi: Nils-Erik Kvamme Anbefales hvis du liker: lokal historiefortelling Arrangør: Dr.Nielsen/Bølgen