Tweet This
Back to All Events

Strandrydding på Hellastranda

Lørdag 22. april arrangerer vi strandrydding på Hellastranda og sørover på kyststien. Oppmøte kl 11:00 ved nedgangen til Hellastranda ved Gamle Hellavei. Vi oppfordrer til å parkere på Borgheim (skolen eller Østegård). Om man kommer med buss er det 116 som stopper rett ved nedgangen.

Vi bruker dagen til å rydde strendene for søppel og registrere funn. Vi får hjelp av Oslofjorden friluftsråd til å lære mer om marin forsøpling. Det blir lagt opp til ulike aktiviteter i løpet av dagen. Felles lunsj kl 12:30. Alle må ha med egen mat. Om forholdene tillater det tenner vi bål etter bålreglene.

Vi avslutter dagen kl 14:30.

Ta med:

Matpakke og drikke til hele familien

Klær og sko etter forholdene

Hansker kan være lurt

Sitteunderlag