Tweet This
Back to All Events

Solidaritet med mennesker på flykt - Øverst på Larvik Torg

Partier og organisasjoner i Larvik samler seg for solidaritet og menneskeverd uavhengig av farge, etnisk bakgrunn og livssyn – og for en human politikk for asylsøkere og mennesker som er på flukt. Det blir appeller fra arrangørene og stand med utdeling av løpesedler. Vi oppfordrer folk i Larvik til å vise solidaritet og ta vare på mennesker i nød – og vise fremmedfrykt ryggen. Møt opp! Arrangører: LO i Larvik og Lardal, Miljøpartiet de grønne, Sosialistisk Venstreparti, Rødt, Rød Ungdom,Venstre, Senterpartiet, Palestinakomiteen, Kristelig Folkeparti, Høyre, Arbeiderpartiet, Miljøpartiet de grønne, Høyre.

Earlier Event: April 22
MidgardCon II - Gildehallen
Later Event: April 22
Boble brunch - Wilhelmsen House