Tweet This
Back to All Events

Skjærgårdstur - Barnas Turlag i Tønsberg og Omegn Turistforening


På en øde øy, langt til havs, utstyrt med kun det nødvendigste... Eller kanskje ikke verken helt øde eller så veldig langt til havs...! I mange, mange år har Turbo tatt med seg en gjeng med uredde barn og voksne ut i havgapet. Her ligger de i telt, oppdager omgivelsenes muligheter, tenner bål (hvis været tillater det!) og tar inn våren med alle sanser. Og kanskje blir det årets første bad!?! Sted: Vestre Bolærne Oppmøte på Fiskebrygga kl. 9.20 lørdag 22. april. Det er leid båt som går kl. 9.30, og returnerer til samme sted kl. 15.00 på søndag. Påmelding: Innen 18.4.17 (meld på alle, både voksne og barn). Pris: Kr. 200,- pr. voksen som går til dekning av transport. Ber om at dette beløpet betales inn til konto 2420.22.02590 ved påmelding. Merk betalingen: Skjærgårdstur BT. Barna må være medlem av Barnas Turlag.