Tweet This
Back to All Events

Operapub med Bodil Barnholdt - Det Gule Galleriet


Operapub på Det Gule Galleriet i Stavern! Lørdag 22. april kl.17 blir det operapub på Det Gule Galleriet. Arild Bakke, som er profesjonell sanger med base i Skien, leder oss gjennom to sett med variert musikk fra opera og musikal, via viser og klassiske sanger. Han er medlem i gruppen Operagutta, som har hatt konserter blant annet i Helgeroa mange somre på rad, og han synger i Det Norske Solistkor. Til daglig underviser han ved Vangens Operastudio i Porsgrunn Arild synger sammen med sin dykige sangelev Filip Håkestad fra Tjølling i Larvik, og vi har med pianist Kristoffer Myre Eng. Vi vil gjerne også prestentere Staverns egen evige-unge Bodil Barnholdt, som har reist til Porsgrunn hver uke i to år for å ta sangtimer på Vangens Operastudio. Hun har lyst til å vise sine bysbarn at man ikke trenger å være ung og lovende for synge ut! Kom og opplev flott musikk i lune omgivelser. Kaféen står for salg av mat og drikke. Billetter à kr. 150,- selges på forhånd på Det Gule Galleriet. VELKOMMEN💛