Tweet This
Back to All Events

Country rock fest med Road worn - Larvik Mikrobryggeri

Bandet spiller musikk av typen sørstats countryrock. Road Worn ble startet januar 2016 av fire meget rutinerte musikere som har spilt i mange år på hver sin kant av musikklandet. Karene har erfaringer fra alt fra danseband via blues, prog og rock til countryband. Som navnet tilsier, så er bandmedlemmene litt “slitt i kantene” etter mange år på veiene rundt om i landet! Dette medvirker til at bandet spiller sin musikk med en stor porsjon erfaring, humor og fandenivoldsk sjarme. Bandet vant Sjøorm konkurransen om beste countryband på årets Countryfestival i Seljord! ROAD WORN består av følgende musikere: Lasse Rambekk Christensen; gitar og vokal Johan Lindberg; gitar og vokal Rino Bjørnø; trommer Helge Lund; bass Sjekk også Facebook siden vår: https://www.facebook.com/ROAD-WORN-608670599296082/?fref=ts