Tweet This
Back to All Events

ALICE - Oseberg Kulturhus


Extend art of dance presenterer danseforestillingen Alice. Vi skal ta dere med til en underfundig og merkelig underverdenen, hvor det ikke finnes grenser for hva, eller hvem, du kan møte. Blant sopper og tekopper følger vi Alice, en nysgjerrig og leken jente, som helt plutselig står ovenfor en stor oppgave. Sammen dykker vi ned i et rike som har blitt kastet ut i uro og krig. Det vanligvis fredelige landet er egentlig styrt av den vakre og gode hvite dronningen, men nå tar den onde hjerterdronningen makten. For å finne hjelp til å vinne tilbake freden sender den hvite dronningen sin mest trofaste kanin til verdenen over, vår verden. Her finner han Alice, ei drømmende jente som ikke helt finner seg til rette i omgivelsene sine. Uten å vite hva som venter henne, lar Alice nysgjerrigheten ta overhånd og følger etter kaninen idet den forsvinner ned i et hull. Dette fører henne rett inn i et merkelig og spennende eventyr, men oppdraget hun har fatt krever mye mot, kanskje mer enn hun klarer å finne i seg selv. Kan Alice klare å redde folket fra den grufulle herskeren?