Tweet This
Back to All Events

Countryfest Vassendgutane@Support Brothers - Larvik

Glassmesteren gjentar contryfesten med Vassendgutane på sliperiet. Vassendgutane er et norsk band fra bygda Åmdalen i Ørsta som spiller sin egen variant av country som de selv kaller «fest-country»[1]. Vassendgutane har gjort stor suksess som konsertband rundt omkring i Norge med sin uhøytidelige og humoristiske vri på countrymusikken. Bandet består av syv medlemmer og ble startet i 1996.. Her er det bare å få på seg bootsa og humøret og komme med til Sliperiet. Country Nachspiel på Glassmesteren utover natta med Gromgutta. Billeter blir lagt ut 17 Mars og kan kjøpes på Glassmesteren eller på nett. Mere info senere Dørene åpner kl 20.00 og Brothers står for oppvarmingen før gutta går på Scenen. For de som ikke har fått nok så spiller Gromgutta på Glassmesteren utover natta. Her kan det bli noen musikalske overraskelser i løpet av natta med gjesteopptredener. En helaften med musikk og morro . Vi sees