Tweet This
Back to All Events

Amund Maarud/Jace Everett - Bølgen Kulturhus

Den amerikanske låtskriveren og artisten Jace Everett ble for alvor en gjenkjennbar stemme over hele verden da han leverte soundtracket til TV-serien «True Blood». Hvem har ikke hatt linjen «I wanna do bad things with you» på hjernen i løpet av de siste årene. Men Jace var allerede da en merittert artist med flere albumutgivelser på samvittigheten. I tillegg til å inneha en gudbenådet stemmeprakt, er han også en fullblods frontmann og musiker. Jace har mottatt flere BMI Awards og hadde i tillegg en nr èn hit med låta «Your Man». Men, han kommer ikke alene. En av Norges mest anerkjente gitarister, Amund Maarud, er den andre halvparten av duoen som skal by på egne låter og sitt energiske gitarspill sammen med Everett. Amund har vunnet Spellemannprisen, Notoddens Bluespris og Tonos Edvardpris og er for tiden aktuell med Morudes. Maarud er en artist som legger sin ære i å tøye sjangerbåsene og har opparbeidet seg et solid publikum som gleder seg over hans mange musikalske vridninger. Live er dette en en oppvisning i spontanitet og spilleglede. Å oppleve hvordan Jace og Amund går inn i hverandres låtmateriale er en fryd å høre på. Etter deres aller første konsert i fjor kunne man lese i Driva.no: «Det var mange i publikum som fikk seg en overraskelse fredag kveld. En del hadde kanskje hørt om Jace Everett, ikke minst gjennom kjenningsmelodien til suksesserien True Blood, men det var Amund Maaruds guddommelige traktering av gitaren som fikk publikum til å miste pusten i beundring. Jace Everett besitter på sin side en publikumstekke det bør gå gjetord om, og når han bruker stemmen i sitt dypeste leie, ser en nærmest stjerner i øynene på den kvinnelige delen av publikum. Samspillet mellom de to er i tillegg så utsøkt og preget av gjensidig beundring at det er en fryd å ta del i deres felles utfoldelse.» Anbefales hvis du liker: rock, blues, country Arrangør: Rockekveld Live