Tweet This
Back to All Events

Steinar Aadnekvam - Freedoms Trio - Tønsberg

Urijazz For noen år siden var såkalt World Music et fast innslag i vårt programsamarbeid med Nøtterøy kulturhus, gjennom turneene fra Rikskonsertene. Dette har ikke vært mulig uten Rikskonsertenes medvirkning. Vi er glade for å kunne gjøre en liknende produksjon nå, ved å presentere Steinar Aadnekvams Freedoms Trio. I tillegg til Aadnekvam på gitar møter vi Rubem Farias på elbass og Deodato Siquir på perkusjon. Freedoms Trio samler tre dyktige musikere fra Norge, Mosambik og Brasil. Fellesnevnere er sprudlende musikalitet og glimrende solister, komponister og sangere. Musikken ligger i skjæringspunktet mellom jazz og World Music. Steinar Aadnekvam er en sjeldent begavet gitarist. Få i Norge har satt seg så godt inn i brasiliansk musikk som Aadnekvam. Han er opprinnelig fra Bergen, men har lenge arbeidet i Brasil med brasilianske musikktradisjoner. Plata med samme navn – «Freedoms Trio» – ble utgitt i 2016 av det norske plateselskapet Losen Records og har fått strålende kritikk over hele Europa. Showmanship går hånd i hånd med sprudlende musisering, og gutta forener rikelige doser musikktradisjon fra tre kontinenter. Steinar Aadnekvam – gitar Rubem Farias – elbass Deodato Siquir - perkusjon www.steinarguitar.com https://youtu.be/CmoSOZEmEUw Biletter 200/150