Tweet This
Back to All Events

Påskerock på Thaulows & Gran Bar - Thaulows & Gran Bar


Suicidal Ninja Monkeys inviterer til påskerockeaften på Thaulows & Gran Bar den 15. april. Med oss på laget har vi Ausfahrt Tango og Bonnie Corona! Dette blir en kveld utenom det man er vant til å se og høre på Thaulows. Både decibel og BPM vil nok skrus opp noen hakk, og vi satser på at stemningen stiger deretter. Hjemme i påska? Ingenting å gjøre? Uaktuelt med skitur, fjellheim og sol? Lei av lam, egg og kyllinger? Feir påskeaften på Thaulows med oss! CC: 150,- i døra. Ninjaapene byr på ektefølt lidenskap med glimt i øyet. De ga nylig ut debutalbumet 'Do Not Feed the Humans' som er tilgjengelig på LP, CD og via strømmingtsjenester. Albumet ble spilt inn, produsert og mikset i en mørk kjeller av bandet selv og mastret av Maor Appelbaum i California. Musikken består av melodiøs og energisk rock med dype røtter i pønksjangerens landskap. Tekstene er samfunnskritiske, humoristiske, aggressive og følelsesladde.

Bonnie Corona er et Tønsberg-band som halter rundt i et landskap av rock, pop, funk og punk. Lysten på et tungt riff, catchy refreng eller en overdose med kubjelle er dette konserten for deg!!