Tweet This
Back to All Events

Terje`s Påskenøtter (quiz) - James Clark Pub & Restaurant

Kan du litt om noe eller alt om litt? Ta med deg vennene dine og lag ditt eget lag på James Clark, prøv dine kunnskaper i et hyggelig miljø. Det er ingen krav til kompetanse eller kunnskap. • Forhåndspåmelding av lag på Facebook garanterer bord. • Inntil 6 personer pr lag. • Quiz starter klokken 20.00, James åpner klokken 13.00 • Det blir standard James Clark premiering og ikke minst lokal Heder og Ære! • Quizmaster er Sandefjords Quizgeneral, Terje Moe! For de som er litt kjente i "Jamesquiz" har vi en proffesjonell quizmaster i Terje Moe som både lager og presenterer spørsmålene på en fabelaktig måte.

Påskenøtter hører påsken til så, velkommen til litt hjernetrim i hyggelig selskap! Etter quizen blir det danseglade rytmer fra scenen med Dj Tommen