Tweet This
Back to All Events

"ÅPEN DØR" på Olsgaard Atelierfellesskap 1.-2. april! - Gauterød veien 2,3154 Tolvsrød


Åpen dør på Olsgaard Atelierfellesskap

Velkommen til "ÅPEN DØR" på Olsgaard Atelierfellesskap 1.-2. april! (Gauterød veien 2,3154 Tolvsrød)
Her blir det masse spennende å se og gjøre for liten og stor.I år har vi fokus på alt det som skapes her på Olsgaard og bringes videre ut i verden. For femte gang åpner vi igjen dørene til alle kunstnere på huset og lar deg titte inn. Her skapes det malerier, installasjoner, kunstfotografier, designerklær, musikk, håndlagde smykker, porselens- og glasskunst, og det utgis bøker og arrangeres kurs. Vårt slagord i år er derfor "Made in Olsgaard".

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en fargerik, stemningsfull og morsom helg. Det blir utstillinger, kunstkafé, portrettfotografering, foredrag, teater for barn, "Kattas gamle dukker adopteres bort" og salg av klær, smykker etc.

Fri entre!


LØRDAG 1. APRIL KL 12 - 17
SØNDAG 2. APRIL KL 12 - 17


Program:

Kl 12.00 Åpning av arrangementet ved husets leder Tove Sparvath Holmøy og Sigmund Kydland, ansvarlig redaktør i Tønsberg Blad (kun lørdag)
Kl 12.00 Kattas Figurteater med gjøglere og kjempedukker og Teater Q med romvesner på gårdsplassen.
Kl 12.30 Carl Fredrik Normann orienterer om boken «Tidløs Medisin». Hver halvtime begge dager.
Kl 13.00 Forestilling med Teater Q (begge dager) Når det ikke er forestilling holder Kattas dukkemakerverksted og adopterer bort gamle, foreldreløse dukker i sine lokaler.
Kl 14.00 Gina Aas, gründer av smykkekolleksjonen JazzyPearls, forteller om de helt spesielle og trendy papirsmykkene (begge dager)


Mer informasjon om Åpen dør finner du her: https://www.facebook.com/events/200401390445313