Tweet This
Back to All Events

Jonas Alaska - Nøtterøy Kulturhus

Nostalgi, barndomshistorier, ubehagelige tenårings-øyeblikk, humoristiske betraktninger og både uforbeholden og ulykkelig kjærlighet. Alt dette er tematikk i Jonas Alaskas tekstunivers. Han er en av disse artistene som virkelig når gjennom støyen, og kan fengsle publikum i små og store forsamlinger med sine nære låter og særegne gitarspill.

Siden han ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2013 har Jonas vunnet Spellemannpris og adskillige stipender. Han har stått på de fleste av landets store og små konsert- og festivalscener, inklusive Nøtterøy Kulturhus adskillige ganger, og turnert i utlandet både alene, og sammen med Melissa Horn og Sivert Høyem.

Alaska har gitt oss musikk man kan gråte, kline og danse til - og spille høyt i baksetet av bilen.