Tweet This
Back to All Events

10denes beste! - Bølgen Kulturhus Larvik

Musikk- og danselinja ved Thor Heyerdahl videregående skole presenterer jubileumsforestillingen«10denes beste!»
Musikk- og danselinja ved Thor Heyerdahl videregående skoles årlige forestilling har 10-års jubileum i år. Jubileumsforestillingen er en hyllest til det elever ved musikk- og danselinja har presentert på scenen gjennom 10 år. Gamle og nyere minner skal hentes frem, børstes støv av og få skinne i ny drakt. På scenen serveres publikum det beste av det beste fra alle forestillingene våre. Vi kan love gjensyn med tidligere elever og lærere, variert musikk fra flere sjangre, og mange ulike og spennende danseuttrykk.
Bli med og feire sammen med elever og lærere ved musikk- og danselinja ved THVS!

Arrangør: Thor Heyerdahl videregående skole