Tweet This
Back to All Events

Paal Flaata - Bølgen Kulturhus Larvik

Paal Flaata er kjent for sin usedvanlig vakre stemme og storslagne vokalprestasjoner, både som frontmann og vokalist i legendariske Midnight Choir, og gjennom en rekke kritikerroste soloalbum. Nå er han klar med siste album i trilogien «Songs Of…», og tar denne gangen et dypdykk i Townes Van Zandts solide, men i Norge ikke altfor kjente låtmateriale.

Townes Van Zandt (1944-1997) fra Texas blir av mange regnet som låtskrivernes låtskriver. Som på de to foregående albumene i Flaatas trilogi er lydbildet organisk og livebasert i studio, levert av dyktige musikere som støtter en eminent vokalist. Samtidig utforsker de et oppdatert og til dels eksperimentelt sound for å gjøre stoffet relevant i dag.   

Med på scenen er Gøran Grini på tangenter og Lise Voldsdal på fiolin.

 

 

Paal Flaata (Feat: Maia Flaata) - Come Tomorrow

Anbefales hvis du liker: roots, rock, blues

Arrangør: Bølgen Kulturhus