Tweet This
Back to All Events

Vi elsker Abba - thank you for the music - Nøtterøy Kulturhus

Suksesshowet ”Vi elsker ABBA: Thank you for the music” kommer til Nøtterøy Kulturhus fredag 3. mars.

Ikoniske Inger Lise Rypdal, Stjernekampvinner Rita Eriksen, musikalstjernene Jannike Kruse og Espen Grjotheim og Stavangerkameratenes Tommy Fredvang deler scenen i et storslått hyllestshow til den legendariske svenske gruppen. Sammen skaper de musikalsk magi av ABBAs mange hits – sangene vi elsker som ”Dancing Queen”, ”Mamma Mia!”, ”Waterloo”, ”Take A Chance On Me” og ”The Winner Takes It All”.

Showet spiller for tiden for fulle hus i Oslo, og har blitt hyllet av et unisont anmelderkorps, der bl.a. VG, Aftenposten og Kulturkompasset har trillet terningkast 5. VGs anmelder kaller showet en ”energibombe som burde skrives ut på blå resept”.

Regi: Johan Osuldsen. Musikalsk leder: Hans Einar Apelland.

Kostymer: Cårejånni Enderud. Scenografi: John-Kristian Alsaker.

Produsent: Over Norge.

Varighet: 90 minutter uten pause