Tweet This
Back to All Events

PULSE OF FLOYD - Bakkenteigen kulturhus

THE DELICATE SOUND OF PINK FLOYD

Pink Floyd har historie skriver helt tilbake til 1964. Med den karismatiske Syd Barrett som frontmann, og med det psykedeliske musikkuttrykket erobret bandet fort Londons undergrunns klubber. David Gilmour overtok plassen til Syd Barrett i 1968, og med dette fikk bandet et stadig større publikum. En rekke legendariske album ble utgitt og de mest kjente er ”Dark Side of The Moon” -73 og ”The Wall” -79.

Pulse of Floyd har siden 2007 formidlet Pink Floyds ikke bare musikalske uttrykk, men også Pink Floyds spektakulære visuelle uttrykk i form av store lyseffekter, lasershow og videoprosjektering . Det betyr over 9 år sammenhengende turnevirksomhet rundt om på landets mange kulturscener, og uten unntak har Pulse of Floyd mottatt stående ovasjoner av et gripende og overasket publikum.

Pulse of Floyd er meget populære i Vestfold og Telemark. Derfor forventes det fullt hus og stor stemning når Pulse of Floyd besøker Horten som eneste by i distriktet denne våren.

Pulse of Floyd produksjonen består av 11 musikere og sangere samt en teknikk stab på 6 personer. Totalt 17 stk på veien med mengder av bevegelig lys, AV og laserutstyr som tåler sammenligning med de største turneproduksjonene i landet.