Tweet This
Back to All Events

Tore på Sporet - Nøtterøy Kulturhus

Hele Norges sporhund, Tore «på sporet» Strømøy, forteller for første gang historien bak den fantastiske tv-suksessen og tar deg med på en magisk reise i tid, rom og følelser.

I denne forestillingen deler Tore de mest spesielle øyeblikkene i sin "Tore på Sporet" historie. Sammen med bilder og filmer, blir dette en nær og sterk opplevelse for publikum med latter og ganske sikkert en tåre eller to i øyekroken.

Tore Strømøy er en av Norges mest suksessrike programskapere og programledere de siste 20-30 år. Siden han debuterte på NRK fjernsynet med dokumentarprogrammet «Håndballjentene våre» i 1998, har tv suksessene fulgt hverandre som perler på en snor.

Han er blitt kåret til Årets tv-navn hele 4 ganger, noe ingen andre er i nærheten av, og han har mottatt mange priser for sine programmer. Hans største tv suksess er underholdnings- og dokumentarserien «Tore på sporet» som i 2016 feirer 20 års jubileum. Og fortsatt har serien samme grep på tv-seerne som da den startet.